top of page

De Praktijk

Welkom bij Praktijk-Ayna
 

Ik werk in mijn praktijk vanuit de visie dat er een relatie bestaat tussen gewrichten en organen. Bij disbalans van het lichaam kunnen zich klachten ontwikkelen met verstrekkende gevolgen.


U kunt bij Praktijk-Ayna terecht voor een breed scala aan klachten, zoals spier- en gewrichtspijnen, blessures, ontstekingen, artrose, astma en bronchitis, hoofdpijnen/migraine, darmklachten, lichamelijke klachten als gevolg van een burn-out- en stress, rsi, etc.

Verschil met andere therapieën

De reguliere gezondheidszorg gaat zich steeds meer richten op één deel van het lichaam. Daarmee bestaat het risico dat men het overzicht kwijtraakt, dus de onderlinge samenwerking van al die delen. Als life-style coach, met disciplines in de Natuurgeneeskunde en Osteopatische technieken, kijk ik juist naar eenheid en probeer te achterhalen waar die samenwerking niet goed verloopt. Door dat te verbeteren kan het lichaam zichzelf weer herstellen.

Albert Maas
Behandelend Therapeut
Lya Maas - Klok
Praktijk ondersteuner

Mijn naam is Albert Maas ,na jaren in de media werkzaam te zijn geweest, was het mijn vrouw die mijn interesse wekte in de geneeskunde. Vervolgens behaalde in mijn Bachelor in de Natuurgeneeskunde en specialiseerde ik mij in de osteopatische- en embryologische technieken in Antwerpen. Mede door mijn ervaringen in het bedrijfsleven, ben ik als Life-style coach een schakel om mensen in brede zin te ondersteunen.

Ik ben Lya Maas en ben degene die voor u afspraken maakt. In mijn vrije tijd werk ik als kunstschilder en zet ik mijn creatieve uitingen

op het witte doek. Tevens heb ik mij bekwaamd als ervaringsdeskundige op vele vlakken waaronder voedingsleer, dit komt goed te pas in mijn werkzaamheden als praktijk ondersteuner.

bottom of page